Γνωριμία - Δασικοί Χάρτες, Αθανάσιος Γκίκας, Κόρινθος
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Γνωριμία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

Είναι κάτοχος (M.Sc.) Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Master), στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων.

Διατηρεί Δασοτεχνικό γραφείο στην Κόρινθο από το έτος 1997, όπου ασχολείται με τεχνικές εκθέσεις φωτοερμηνείας, δικαστικές πραγματογνωμοσύνες, δασικές και περιβαλλοντικές μελέτες, δασοτεχνικά έργα (πτυχίο Δ’ τάξης Ε.Δ.Δ.Ε.) και έργα πρασίνου (πτυχίο Γ΄ τάξης ΜΕΚ).

Είναι μέλος του Μητρώου Αξιολογητών (κατηγορίας Α΄) του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.) το οποίο εξετάζει μελέτες σχετικά με την βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) παραρτήματος Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς Ελλάδος και Ιονίων Νήσων 2011-2018.

Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Πελοποννήσου (2014-2019) και για δυο έτη Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα την Δασική Πολιτική και τον Πρωτογενή Τομέα.
Είναι παντρεμένος με την Δικηγόρο (Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου) Πέννυ Επιβατινού.

Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) παραρτήματος Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς Ελλάδος και Ιονίων Νήσων 2011-2018

Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Πελοποννήσου (2014-2019) και για δυο έτη Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα την Δασική Πολιτική και τον Πρωτογενή Τομέα.

Mέλος του Μητρώου Αξιολογητών (κατηγορίας Α΄) του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.) το οποίο εξετάζει μελέτες σχετικά με την βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Θα μας βρείτε: Κόρινθος Νοταρά 38 (1ος όροφος), 27410 81441, 6944 915459